Golvslipning Västerås

Behöver du ta bort ojämnheter i betonggolvet eller till exempel bli av med rester av gammalt lim? Vill du slipa ned och polera betonggolvet för att skapa en unik finish? Då kan du vända dig till oss för golvslipning. Vi har maskiner för slipning av flera olika typer av betonggolv, från betongplattor till betongfundament vid nybyggnation. Och vi åtar oss jobb av varierande storlek, inget jobb är för litet eller för stort när det kommer till att slipa betonggolv.

Slipning av betonggolv –noggrant och snyggt

 

Vi slipar golv åt kunder från alla möjliga branscher. Ena gången slipar vi ett 2000 kvm stort betonggolv i en industrilokal, andra gången gör vi ett mindre arbete åt ett fastighetsbolag –eller en privatperson. Skulle du vara osäker på om ditt golv behöver slipas så kan du alltid kontakta oss för konsultation. Visar det sig att du är i behov av golvslipning Västerås med omnejd så kommer vi ut till dig för planering och genomgång av arbetsgången för att slipa betonggolv.

När sedan arbetet är i gång så ser vi till att hålla ordning och reda. Tack vare våra professionella maskiner kan vi vara snabba och effektiva, och tack vare vår duktiga personalstyrka så blir arbetet med att slipa betonggolv gjort med noggrannhet och kvalitet. Slutresultatet blir både snyggt och hållbart.

Efter genomförd golvslipning västerås så ser vi till att göra rent efter oss. Eventuella rester av till exempel mattlim eller epoxy forslas bort och övrigt bråte tas hand om enligt konstens alla regler.

Kontakta oss vid frågor om slipning av betonggolv i Västerås

Tveka inte att höra av dig till oss på Västerås Betonghål så hjälper vi dig med frågor och funderingar omslipning av betonggolv.

Varmt välkommen att kontakta oss om slipning av betonggolv i Västerås

Ring oss på 021-132740 eller fyll i vårt kontaktformulär nedan så ser vi till att du får den hjälp du behöver. Tack för att du väljer oss!