Betonghåltagning

Precis som namnet antyder så är betonghåltagning en stor del av vår verksamhet. Men vi genomför faktiskt håltagning i de flesta typer av hårda material. Några exempel på dessa  är tegel, armerad betong, berg och granit. Vår personal är erfaren, hängiven –och i kombination med våra maskiner –en garanti för ett riktigt bra genomfört arbete.

Kvalitet hela vägen

 

Oavsett uppdraget så tummar vi aldrig på kvaliteten när vi gör betonghåltagning. För att upprätthålla hög kvalitet när vi borrar hål i exempelvis betong så ser vi till att vara noga med planeringen. Slarvig planering innebär ett slarvigt slutresultat, noggrann planering innebär ett riktigt bra och säkert slutresultat.

Effektiv Betonghåltagning Västerås - en tjänst av Västerås Betonghål AB

Betongborrning Västerås - ta hål i betong

Vi kan borra alltifrån 10mm upp till 1000 mm i diameter. Vid större hål i betong eller vid trängre utrymmen använder vi oss av en rundvajersåg. Vi utför både enklare håltagning och uppdrag i den högsta divisionen. Ingen betonghåltagning är den andra lik. Stora eller små hål, många eller få–golv, vägg, tak eller vinkel, ute eller inne. Men vi på Västerås Betonghål gör alltid allt för att hålla rent och snyggt både under och efter vårt arbete.

Med oss får du:

  • Noggrannhet från start till hål
  • Riktigt bra och säkert slutresultat
  • Ordning och reda

Vanliga frågor om Betonghåltagning

Betonghåltagning är processen att skära eller borra hål i betongytor med hjälp av specialiserad utrustning och teknik. Det kan behövas av olika anledningar, såsom installation av rör, kablar eller ventilationssystem, skapande av öppningar för dörrar eller fönster i renoveringsprojekt, eller för att utföra reparationsarbeten på betongstrukturer. Västerås Betonghål AB har expertisen och utrustningen för att utföra betonghåltagning på ett säkert och effektivt sätt.

Vårt fokus ligger alltid på noggrannhet och kvalitet. Genom grundlig planering och hög kompetens säkerställer vi att slutresultatet alltid blir riktigt bra.

Västerås Betonghål AB erbjuder ett brett utbud av tjänster inom betonghåltagning för olika projekt och behov. Vi kan utföra håltagning i olika typer av hårda material, inklusive betong, tegel, armerad betong, berg och granit. Vår erfarna personal och specialiserade utrustning garanterar ett riktigt bra genomfört arbete, oavsett om det är enkla håltagningar eller gäller stora omfattande projekt.

Tidsramen för att utföra betonghåltagningstjänster kan variera beroende på projektets omfattning och komplexitet. För att få en uppskattning av tid och kostnad, kontakta oss på Västerås Betonghål AB för att få en skräddarsydd offert.

Kontakta oss vid frågor

Står du själv inför att såga i betong och är osäker på hur du gör? Då är du alltid välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig mer är gärna.

Varmt välkommen att kontakta oss om håltagning i Västerås

Ring oss på 021-132740 eller fyll i vårt kontaktformulär nedan så ser vi till att du får den hjälp du behöver. Tack för att du väljer oss!