Betonghåltagning

Precis som namnet antyder så är betonghåltagning en stor del av vår verksamhet. Men vi genomför faktiskt håltagning i de flesta typer av hårda material. Några exempel på dessa  är tegel, armerad betong, berg och granit. Vår personal är erfaren, hängiven –och i kombination med våra maskiner –en garanti för ett riktigt bra genomfört arbete.

Kvalitet hela vägen

 

Oavsett uppdraget så tummar vi aldrig på kvaliteten när vi gör betonghåltagning. För att upprätthålla hög kvalitet när vi borrar hål i exempelvis betong så ser vi till att vara noga med planeringen. Slarvig planering innebär ett slarvigt slutresultat, noggrann planering innebär ett riktigt bra och säkert slutresultat.

Betongborrning Västerås - ta hål i betong

Vi kan borra alltifrån 10mm upp till 1000 mm i diameter. Vid större hål i betong eller vid trängre utrymmen använder vi oss av en rundvajersåg. Vi utför både enklare håltagning och uppdrag i den högsta divisionen. Ingen betonghåltagning är den andra lik. Stora eller små hål, många eller få–golv, vägg, tak eller vinkel, ute eller inne. Men vi på Västerås Betonghål gör alltid allt för att hålla rent och snyggt både under och efter vårt arbete.

Med oss får du:

  • Noggrannhet från start till hål
  • Riktigt bra och säkert slutresultat
  • Ordning och reda

Varmt välkommen att kontakta oss om håltagning i Västerås

Ring oss på 021-132740 eller fyll i vårt kontaktformulär nedan så ser vi till att du får den hjälp du behöver. Tack för att du väljer oss!