Rivning

Vi på Västerås Betonghål utför alla typer av rivningar i Västerås, allt ifrån mindre lättrivningar till större tungrivningar. Vi kan åta oss totalentreprenader då vi idag har ett brett samarbete med alla berörda yrkesgrupper inom Västerås. Vi lägger stor vikt vid planering och projektering inför varje enskilt uppdrag. Med oss ska du känna dig trygg med och säker på att arbetet genomförs på ett professionellt sätt.

Betongrivning Västerås

Precis som namnet skvallrar om så arbetar vi mycket med betong. Betongrivning Västerås har länge varit en av verksamhetens hörnstenar. Vi har rätt maskiner, rätt kunskap och rätt medarbetare för att kunna åstadkomma ett riktigt bra arbete. 

Betongrivning är ett tungt arbete och kräver både hårdvara som mjukvara. Utan bra maskiner och personal blir arbetet på sin höjd ineffektivt. Utan gedigen och uppdaterad kunskap ökar risken för olyckor. Vi är medvetna om detta och arbetar för att se till att alla tre delar alltid finns på plats.

Sammanfattningsvis:

  • Vi har en bred och modern maskinpark för att kunna utföra alla typer av uppdrag.
  • Våra medarbetare har lång erfarenhet av all slags rivning.
  • Vi river, sorterar, transporterar och återvinner.
  • Vi på Västerås Betonghål sköter hela processen åt dig

Så behöver du hjälp med rivning i betong eller annat material, tveka inte att fråga oss så hjälper vi dig att genomföra en bra och proffsig rivning.